Oldal kiválasztása
<style><!-- [et_pb_line_break_holder] -->html.et_fb_desktop_mode #main-header, html.et_fb_preview_active #main-header, html.et_fb_desktop_mode #top-header, html.et_fb_preview_active #top-header, html.et_fb_desktop_mode #main-footer, html.et_fb_preview_active #main-footer {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> display: none!important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --></style>

Károly körút 5/a.

Budapest 1075

06-1-413-6952

Munkanapokon 9-17-ig

posta@andand-fuvos.hu

E-mail

Rólunk

1982. áprilisában Andrik István rézfúvós, és Andréka Gábor fafúvós hangszerész mesterek, önálló iparosok, elindították közös vállalkozásukat. A két név hasonlatossága csábított a szójátékra, így lett a cég neve:

And & And Fúvós Hangszer Kft.

 

A műhely az első tíz évben a hangszerek javításával segítette a zenélni tanulókat és a muzsikusokat.
A rendszerváltozás után megszűnt a külkereskedés monopóliuma, vállalkozásunk kibővült a kereskedéssel. Hónapról hónapra gyarapodik a választék. Az igényekkel naponta szembesülve kell megtalálni a különböző tudásszinteknek és pénztárcáknak megfelelő zeneszerszámokat.
Emellett természetesen a rossz hangszereket is karban kell tartani, fel kell újítani. Több mint húszéves szakmai tapasztalattal, külföldi tanulmányutak eredményeivel a tarsolyunkban tesszük mindezt. Ma egy – a műhelyben tanult, immár mesterré vált – „segéd” működik közre abban, hogy az egyre nagyobb számban érkező meghibásodott hangszer megújulva, minél hamarabb visszakerüljön a muzsikálni vágyók kezébe.

Ügyfeleink írták rólunk

A Sousaphone 1991-es gyártású, és egy nagyon jó hangszer! Igen nagy igénybevételen volt az elmúlt 25 évben, nem csoda hogy elfáradt! Ezért döntöttünk úgy hogy ráfér egy plasztikai beavatkozás. Csütörtökön mentünk a hangszerért, és mikor Andrik mester elénk tárta a csodát, nem hittem a szememnek! A zenekarunk kapott egy új hangszert!!!! Köszönettel tartozom nektek, a minőségi munkátokért (alkotás) ! Csodálatos!!!:))
Molnár János

Eszméletlenül jo munkát vegeztetek!  Köszönöm 
Kendrusz Attila

…Hála azonban Tódor Botond és a Mestere fantasztikus munkájának, szebb mint valaha. A custom nyakon kívül, még az „angyalszárny” replikáját is sikerült legyártatniuk. A hangja pedig fantasztikus. Andréka úr ugyan nem ad nagy gesztusokkal hangot a véleményének, ez persze alkati kérdés, de ő is elismerően nyilatkozott.  egyszóval gyönyörű munkát végeztek.
Dr Szalay Zoltán

Budapest 1075

Károly krt. 5/a.

+36-1-4136952

posta@andand-fuvos.hu

Nyitvatartás:

h-p. 9.00-13.00; 14.00-17.00